Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله قلیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره شایعات افزایش قیمت گازوئیل اظهار داشت: هم‌اکنون در تغییری در قیمت گازوییل صورت نگرفته است و قیمت هر لیتر این فرآورده به صورت یارانه‌ای هر لیتر ۳۰۰ تومان و آزاد هر لیتر ۶۰۰ تومان بر روی سیستم سامانه هوشمند سوخت لحاظ می‌شود.

وی ادامه داد: جایگاه‌های سوخت دخل و تصرفی در خصوص افزایش یا کاهش قیمت سوخت و یا سهمیه‌بندی ندارند و اگر تغییری در دستور کار دولت باشد معمولا از ساعت ۱۲ شب به بعد برروی سامانه هوشمند از دیتا سنتر مربوطه در سرورهای جایگاه‌های سوخت  اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن صنفی جایگاهداران سراسر کشور با توضیحی در مورد بودجه‌های مرتبط با قیمت فراورده گفت: معمولا در بودجه‌های سنواتی موضوع فروش فراورده‌های نفتی در جدول تبصره ۱۴ قانون بودجه ذکر می‌شود و برخی کارشناسان با مطالعه ردیف‌های جدول و امکان تحقق مبالغ یاد شده و توجه به آمار فروش روزانه، معتقدند امکان افزایش قیمت گازوئیل وجود دارد ولی در هر حالت تصمیم با دولت است که بخواهد این اقدام را داشته باشد.

 وی گفت: طبق گزارشات واصله از جایگاه‌ها، مشتریانی که برای دریافت سوخت گازوئیل به جایگاه‌ها مراجعه می‌کنند اکثرا از روند تخصیص سوخت گازوئیل به خودروی خود راضی نیستند و چون جایگاه‌ها نمی‌توانند بدون محدودیت سوخت گازوئیل با نرخ آزاد در اختیار مشتریان بگذارند، گلایه این مشتریان نیز بیشتر است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و فرآورده‌های نفتی یادآور شد: اکنون اکثر کارت‌های سوخت گازوئیل جایگاه جمع آوری شده‌اند و اگر کسی هم سهمیه یارانه‌ای و هم سهمیه آزاد کارت خود را استفاده کرده باشد و بخواهد از کارت جایگاه به نرخ آزاد سوخت‌گیری کند با مشکل مواجه می‌شود و حتی خودرو بدون سوخت می‌ماند.

قلیزاده اظهار امیدواری کرد که از طریق ارتباط مستقیم تصمیم‌سازان با جایگاه‌های سوخت که از نزدیک شاهد مشکلات هستند راهکارهایی تدوین شود که مردم را کمتر به دردسر بیندازد.

به گزارش ایلنا، طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر افزایش نرخ گازوئیل در فضای مجازی منتشر شده است، این در حالی است که در قانون بودجه 99 هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده است.

پیشتر نیز سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی با رد این خبر به ایلنا گفته بود: افزایش قیمت گازوئیل نه در بودجه آمده و نه دولت در این زمینه بحثی مطرح کرده و تاکنون از سوی هیچ مقام مسئولی تائید نشده است. آقای نوبخت در مجلس یک موضوع کلی در زمینه لزوم کم شدن میزان یارانه‌ها مطرح کرد، برخی حدس زدند که این برنامه در مورد نفت‌گاز اعمال می‌شود.

به گفته او اکنون شرایط برای تغییر قیمت مساعد نیست و بعید است که دولت بخواهد در رابطه با یارانه انرژی تغییری اعمال کند.

البته حمید حسینی بر این نکته هم اذعان کرده بود که در همه دنیا گازوئیل از بنزین گران‌تر است و قاعدتا قیمت کنونی این فرآورده با قیمت‌های جهانی تطابق ندارد و اگر تغییری اعمال شود باید برابر با نرخ بنزین توزیع شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه خودرو مشکلات یارانه قانون بودجه سوخت گازوئیل جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازوئیل قاچاق زیر بار آهک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، غلامرضا سالاری مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس گفت: پرونده قاچاق ۱۸ هزار و ۶۰۰ لیتر نفت و گاز جاساز شده در زیر بار آهک به ارزش پنج میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان آباده رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: با بررسی پرونده ، تخلف قاچاق محرز شد و علاوه بر ضبط سوخت‌های کشف شده، متهم  به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۵۹۵ میلیون ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش سوخت محکوم شد.
سالاری گفت: شعبه همچنین با توجه به بیشتر بودن ارزش خودرو از سوخت کشف شده، پنج میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال برابر ارزش سوخت برای خودرو حامل و همچنین ۵۰۰ میلیون ریال بابت جاساز کردن به جریمه اضافه و متهم را به اصلاح وسیله نقلیه و ضبط جاساز ملزم کرد که در مجموع حکم به پرداخت ۲۳ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی صادر شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: ماموران نیروی انتظامی بوانات هنگام بازرسی خودرو‌های عبوری از یک دستگاه تریلی، این محموله سوخت قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین