Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، عبدالهاشم حسن‌نیا امروز در نشست خبری حاشیه نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک اظهار داشت: در کشور ما به طور متوسط  90 درصد بار و مسافر توسط حمل و نقل جاده‌ای جابجا می‌شود. 

وی افزود: حدود 350 هزار دستگاه کامیون و 100هزار دستگاه انواع ناوگان مسافری برای حمل کالا و جابجایی مسافر در ناوگان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: سالانه یک میلیارد نفر و 60 میلیون تن بار توسط حمل و نقل عمومی جاده‌ای جابجا می‌شود. 

وی با تاکید بر اینکه پس از افزایش قیمت بنزین افزایشی در کرایه‌های بارنامه نداشته‌ایم گفت: در حوزه مسافری هم تقاضای سفر کمتر از میزان ناوگان است. ضمن آنکه بخشی از افزایش قیمت بنزین با ارتقاء بهره‌وری جبران شده است. 

حسن‌نیا با بیان اینکه از نظر تولید لاستیک در کشور مشکلی نداریم گفت: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تولید لاستیک در کشور مناسب است. 

وی با اشاره به اجرای سیستم تن- کیلومتر بیان کرد: به انجمن‌ها و اتحادیه‌های مربوطه اعلام کردیم نقطه نظرات و انتقادات خود را امروز و پس از چند وقت از اجرای آن به ما اعلام کنند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی درمورد راه‌های روستایی بیان کرد: از تیرماه امسال طبق مصوبه شورای اداری ساخت راه روستایی در حوزه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار گرفت که 3700 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای راه‌های روستای هزینه می‌کنیم. 

حسن‌نیا ادامه داد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم روزانه 20 کیلومتر راه روستایی تا 6 ماه آینده آسفالت کنیم.

وی درباره برگزاری مناقصه 2 هزار دستگاه دوربین ثبت تخلفات رانندگی گفت: مناقصه برگزار شد اما شرکت‌ها به حد نصاب لازم نرسیدند و امروز تلاش می‌کنیم از بین شرکت‌‌های دارای تجهیزات مناسب پیمانکار را انتخاب کنیم. 

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره بهسازی جاده‌هایی که در سیل اخیر اسیب دیدند گفت: 14 هزار کیلومتر از راه‌های کشور در  استان‌های لرستان،‌خوزستان، گلستان،‌ایلام،‌مازندران و کرمانشاه آسیب دیدند که در این باره دولت 1500 میلیارد تومان برای بهسازی تخصیص داد و تا پیش از نوروز تلاش می‌کنیم بهسازی اغلب این جاده‌ها انجام شود. 

حسن‌نیا گفت: 400 متر پل خرپا و هزار دستگاه پل کوچک در جاده‌های آسیب دیده نصب شد.   

وی با بیان اینکه  35 هزار میلیارد  تومان بار در کشور جابجا می‌شود گفت: افرادی که بتوانند با تشکیل شرکت‌های توانمند و ابزار الزام‌آور از این سبد سهم بیشتری دریافت کنند موفق‌تر خواهند بود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره سهمیه سوخت وانت‌بارها گفت: پیش از افزایش قیمت بنزین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بخشنامه‌ای صادر کرد که وانت بارهایی که در جاده‌ها کالا جابجا می‌کنند باید بارنامه بگیرند. 

وی افزود: اگر وانت‌باری بارنامه در جاده نگیرد باید توسط پلیس متوقف شود و اگر بارنامه دریافت کند رقمی بیشتر از سهمیه خودش دریافت می‌کند. 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین جزئیات تخصیص گازوئیل براساس پیمایش به کامیون‌ها و اتصال نرخ سوخت آزاد گازوئیل به کارت سوخت کامیون‌داران گفت : از اسفند 93  و با بخشنامه دولت سیستم اختصاص گازوئیل براساس پیمایش به کامیون‌داران مصوب شد. 

وی افزود: در این سیستم تردد یکسری خالی هم محاسبه می‌شود یعنی ماشینی که با بار حرکت می‌کند بر مبنای جدولی سهمیه گازوئیل می‌گیرد همچنین 90 درصد  میزان حرکت آن کامیون برمبنای بار تکمیل در تردد یکسرخالی سهمیه می‌گیرد. 

حسن‌نیا افزود: اتصال سوخت آزاد به کارت سوخت کامیون‌داران هنوز انجام نشده است اما پیگیر آن هستیم. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارت سوخت گازوئیل گازوئیل قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت در حضور خبرنگاران گفت: امروز بیش از ۳۰۰ طرح نیمه تمام و شروع عملیات‌های اجرایی را در دست اجرا و تکمیل داریم که بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار اعتبار آن است و آثار این‌پروژه ها را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی در بخش انرژی افزود: پروژه‌های بزرگی را سال گذشته منعقد کردیم. در نمایشگاه بین المللی تمامی شرکت‌های توانمند داخلی حضور یافته اند.
اوجی تاکید کرد: سال گذشته رشد ۲۰ درصدی را در رشد اقتصادی گروه نفت و گاز شاهد بودیم که بی نظیر بود. ضمن آنکه در برنامه هفتم برنامه درصدد هستیم تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه نفت و گاز را به بیش از یک میلیارد و۲۵۰ میلیون متر مکعب برسانیم.

وی خاطر نشان کرد: ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در شروع دولت به بیش از ۶۷۶ شرکت دانش بنیان رسیده است و نزدیک به هزار قرار داد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها بسته شده است.

وزیر نفت گفت: در مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۳ وزارت نفت مکلف شده که در سال جاری عملیات سوخت‌گیری در جایگاه سوخت به وسیله کارت سوخت شخصی خودرو انجام گیرد و به همین خاطر در حال عملیاتی کردن این برنامه هستیم و از مردم می‌خواهیم که در جایگاه‌ها از کارت سوخت شخصی استفاده کنند.

کد خبر 6100632

دیگر خبرها

  • خالی کردن حساب سالمندان در پای عابربانک
  • خالی کردن حساب سالمندان در پای عابربانک!
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • کشف بیش از ۳میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزها از ابتدای سال تاکنون
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!